fredag, februar 29, 2008

Dont quit your day job

Der er nu ikke noget som et godt CV!. Det fortæller en masse om hvem du er, dit talent, hvad du kan bidrage med i en virksomhed og i sidste ende til samfundet.

Og så er der bare den slags taber-CV som du bare ikke bør skilte med. I hvertfald er det klogt at være sikker på du har fået et nyt "job", inden du siger op. Et taber-CV er som regel en ligegyldig tekst, der en forsøgt spredt ud til en hel A4-side, uden nogen form for reel indhold, godt krydret med brøle-ord som "autodidaktum" og ukendte navne. Du ser her et par fine eksempler, fundet på gøglerskolens hjemmeside, der tydeligvis bidrager til samfundets videre udvikling. Hvis vi da alle ønsker at tosse rundt på gaden, som en omgang fjolser med farvet hat og maling i fjæset, mens vi siger "shaw shaw hat".

CV 1:
Underviser i akrobatik or artisteri på Artist-linien. Håndstand, spring og menneskepyramider mm. Går i undervisningen efter "glad krop". Uddannet hos Abdul Hantout (Dk), Die Etage (Berlin) og Anna Fratellinni (Paris). Bachelor i Æstetik og Kultur.

CV 2:
Underviser i teater på Artist-linien.
Figurer, klovn, masker, kropssprog, improvisation og iscenesættelse. Har taget utallige kurser inden for tekstarbejde, historiefortælling, bouffon og gadeteater mm. Uddannet socialpædagog og dramalærer.

Hvis jeg finder ud af der går SU til det her pis, så vanker der!