onsdag, juni 11, 2008

Arkitekturanalyse - Refshalevej

Selvom det går lidt ned af bakken med økonomien, er der stadig bygge-boom. Smarte ejerlejligheder i millionklassen og dyre siloer rejser sig, og de ellers så dejlige øer omkring city bliver forvandlet til nye B&O-byer, hvor folk prøver at overgå deres nabo i antallet af kædeløse Biomegacykler og Eames stole i skodplast.

I sidste uge, så København så en ny smart bydel skyde op og fantastiske boliger ligger klar til indflytning, hvis du ellers er i stand til at betale prisen. Vi snakker Refshalevej, lige i centrum, men isoleret væk fra den travle hverdag. Her er fred og ro, vand og udsigt til Holmen, hvor der virkelig er liv og glade dage, efter at en bunke udenlandsdanskere og nyrige SUV tosser, har taget deres indtog.

Holdkæftmanden, har som altid været først på pletten og giver dig her en objektiv arkitekturanalyse af nogle af de bedste tilbud på Refshalevej. Der er lidt usikkerhed omkring arkitektens navn, men det kunne ligne Jan Utzon. Vil du købe, så ring: 70102019

Bolig 1
Lys alternativ (liebhaber) 1-værelses på ca 10 kvm, med god udsigt, hele vejen rundt, til vand og skov. Mulighed for udvidelse med gangbro, så man kan komme ind i huset og lokum direkte i gulvet. Fås med 1 fræk gavl, der giver mulighed for tag, hvis du skulle få brug for det.
Pris: 1.500.000 kr

Bolig 2
Lækker luftig 1-værelses, på ca 10 kvm med tag. Korrekt dimensionerede hjørnesøjler, der giver mulighed for at parkere din tunge biomegacykel på taget, så din nabo bedre kan se den. Tiltag til vægge. Udsigt til grønt og vand (toilettet).
Pris: 2.500.000 kr.

Bolig 3
Fræk todelt bolig, på 4 kvm. Her mangler ikke frisk luft og du har udsigten til stjernerne, når du sover, midt på gulvet. Placering midt på vej, der giver dig rigelige parkeringsmuligheder. Lækre materialer og der er ikke sparet på detaljerne.
Pris: 4.500.000 kr


Bolig 4
Fræk 1-værelses med veranda. Privat fasade mod offentligheden og stor åbning ud mod privat dysenterimose. Her kan du gøre som du vil, ligesom arkitekten også gjorde det. Spændende valg af materialer og detaljer.
Pris: 8.000.000 kr.

5 Comments:

Anonymous Christian Hald said...

God damn! Jeg betragter ellers mig selv som en vrissen, gammel mand, men lige nu sidder jeg og flæber af grin over din arkitekturanmeldelse. For helvede da...
Du har lige reddet min i øvrigt gennemsnitligt drappy dag.
chr.
By the way: mere kvalificeret galde på http://maddox.xmission.com

9:00 PM  
Blogger Holdkæftmanden said...

Altid til tjeneste!

9:33 PM  
Blogger Snarf said...

... og jeg som var lige ved at opgive håbet for dansk arkitektur. Det der er fremtidens boliger! Smukt!

10:19 PM  
Anonymous Anonym said...

Meget meget grineren!
Der er flere af den slags derude, men prøv lige at tage et selvsyn og kig ligeledes på de snedige, flotte og nytænkende 'leverum' man også kan se der!

Tænk i nye baner - med et smil på!
Ha det fint

7:25 PM  
Anonymous Anonym said...

Nuff said :-D
http://flickr.com/photos/loonyworld/sets/72157605520820324/

3:59 PM  

Send en kommentar

<< Home