mandag, september 15, 2008

Tæskehold - tilmeld dig her

Krigen mellem HA´erne og indvandrerbanden raser på åben gade, selvom politiet ikke officielt vil anerkende det. Kuglerne flyver om ørerne på almindelige tosser på Nørrebro hver eneste aften, men hvem fanden gider egentlig også bo der? Krigen udkæmpes af to hjernedøde grupperinger, som måtte droppe ud af 6. klasse. Og da der ikke var flere jobs som lagerarbejder, har de taget sagen i egen hånd - selv skabt et arbejde og holder nu Danmarks arbejdsløshedsstatistik nede.

Men nu kan du også deltage! HA har som bekendt en del støttegrupper (fint ord for brian-tæske-hold) og de har også brug for netop dig. Så derfor kan du indmelde dig her (i kommentar-feltet) og slå din indre abe fri!

Velkommen i de hjernedødes klub:Vi slår et slag for lav intelligens og lav arbejdsløshed

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Åååårhh for helvede vi skal bare holde os væk fra nørrebro, og glæde os over at vi igen på staden kan se boder der tilbyder så fine sager som thaistick og shitkickermexican. hvis man tager mørke solbriller og høretelefoner på mens man handler så man ikke kan se eller høre de lidt ubehagelige handelsmænd særligt godt kan det minde en lille bitte bitte bitte smule om gamle dage. men kun lidt! så keep shooting boys! men hold kæft i skyder fucking dårligt!

7:25 PM  

Send en kommentar

<< Home