søndag, maj 28, 2017

Holdkæftmanden anmelder - Grillbot

Så starter vi et nyt punkt hos Holdkæftmanden, hvor jeg anmelder dit og dat. Der er ikke dét, som er for fint - eller dumt j til at blive kørt igennem maskinen her, så spænd hjelmen og læs godt.

Første anmeldelse er Grillbot. En finurlig lille og sød renserobot i frække farver, som giver dig ekstra frihed ved at du ikke selv skal rense din grill - og lade arbejdet ske af denne maskine.

Grillbot slippes løs på dit dine grill-grills, som du kender det med græsrobotten, på din plæne. Imens kan du drikke dig federe i øl, i men du højst sandsynligt vælger at sidde og glo på den.

Jeg burde nok gå dybere ind i dens flere funktioner og diverse praktikaliteter, men jeg har kun dette at sige: holy fuck. Tænkt at menneskeheden er kommet dertil at vi vælger at bruge tid og penge på at designe denne slags lort - endsige købe det!. Hvem fanden i helvede har tænkt at vi har brug for mere ligegyldigt plastiklort, som på ingen måde kan gøre jobbet ordenligt alligevel.

Er vist sunket så dybt at vi ikke selv kan skrabe vores eget fedt at grillen, som ikke endte i skidesækken. Hvis vi ikke alle har fortjent at brænde op i helvede endnu, så er Grill-fucking-bot absolut den sidste forhindring, som vi nu er kommet over. Holy fucking christ. Åååårrrhhh for helvede!!!!

Se den forpulede grillbåt her

Ud af -6 til 6 fuckfingre, får den 6!