onsdag, juli 09, 2008

Taber TV-2

Hold da kæft. Jeg sad lige og så tv2-nyhederne. Ingen kan jo være i tvivl om at tv2 generelt bare er fucking taberagtigt, men de havde et indslag der tog kagen.

Et nyt type rejsebureau har tilsyneladende set dagens lys. Køb rejsen på afbetaling! Ok, og hva´ så? Videre i indslaget fulgte man et småkagepar, som ikke havde råd til at betale for hele rejsen, og derfor havde valgt at købe den på afbetaling. Det var de iøvrigt glade for. Men.. Forbrugerrådet er bekymret! For rejsens pris ender i det dobbelte, sammenlignet med et engangskøb og det er heeelt for galt. Nyhedsindslaget havde klimaks, da de lavede et live interview med ejeren af det nye rejsebureau. Tv2 spurgte: "Synes du ikke at det er moralsk forkert, at kræve den slags penge fra gamle fattige mennesker?"

HVAAA sker der? De gamle senile tosser kan jo for fanden bare lade være med at købe lortet så! Og desuden så findes her jo alskens slags lort på afbetaling herhjemme. Hvorfor er det pludselig for galt fordi det er en rejse? Bare ring 80808080 og se hvor meget du ikke bliver tørret der! Hvad fanden er det for et indslag at lave? og hvad fanden er det for en måde at svine en mand til, på live tv?

TV2! tag jer sammen. Nu!

1 Comments:

Blogger Jon Mikkel Hansen said...

Al dansk TV skal tage sig sammen. Svada'er findes på http://fjernbetjentene.blogspot.com


Tak for en fantastisk og informativ blog!

1:34 PM  

Send en kommentar

<< Home