torsdag, august 07, 2008

Velkommen tilbage og hurra for EF-domstolen

Så er sommerferien slut. Folk brølestresser atter rundt på gaden og læserne er vendt tilbage på bloggen.. Ja, du sidder sikkert lige nu på dit arbejde (sur røv). Så velkommen til Politiken, DR, Peoplegroup, Deadline Games, Welltec, DTU, KU, Servicestyrelsen, ham i Guatemala, dem i England og KillerCali, for at nævne et par at de daglige læsere... Kan i så slukke browseren og komme igang med at arbejde!!

Læser du alligevel videre, så er jeg naturligvis nød til at kommentere på EF-domstolen´s afgørelse vedr. Danmarks stramme udlændingepolitik.. : In your face, Hjerneblødning!!
Det huer Holdkæftmanden at se DF (og regeringen) være presset over denne afgørelse, som jeg respekterer 100%. Hvad fanden havde i regnet med, og hvad fanden har i gang i, hvis i regner med at kan ignorere den?? Det er så skønt at se at de kræfter regeringen selv har sat i gang, nu endelig viser dets smukke ansigt og sætter dem på plads.. Uanset om taber-Danmark kan få vendt sagen i EU, så er det rart at vide at det sikkert vil tage flere år, for at nå en afgørelse (som sikkert vil blive til den fri bevægelighed i EU´s fordel). I mens, kan almindelige borgere nu få lov til at gøre det, de skulle have haft lov til hele tiden... Bliver EF-domstolens afgørelse permanent, så kan vi begynde at ane et bedre Danmark for ende af den mørke voldtægtstunnel, som er bygget med Pia Kjærksgaards krogede hænder!

Velkommen tilbage....