onsdag, februar 11, 2009

Syge forsker-tiltag

Jeg hørte noget sygt i radioen i dag. .Det var bare så mega ÅÅÅRRH. Totalt CO2-ååårhhh.
En idiotforsker i Danmark arbejder på at ændre køernes mave, så den ville minde mere om en kænguro´s. Pointen er at en kænguro ikke prutter gasser ud som kan være skadelige for klimaet. Det gør køer og det går bare ikke.

Derfor skal danske køer nu fikses, så de ikke kan fiser så meget.
For fanden da. Kan du ikke selv høre hvor sygt det er. Skulle vores klimaproblemer bliver løst ved at ødsler forskerpenge væk for at ændrer køernes fisen.. Det er fanme det sygeste jeg længe har hørt. Find dog på noget andet og lad køerne fise i fred.

Sygt!! SYGT!!

4 Comments:

Anonymous MK said...

fesent

2:27 PM  
Anonymous Malte said...

Hørt på et af Danmarks miljøkontorer i udlandet:

"Hør nu her: Samtidig kommer de jo ud – køerne – med kænguruhaler! Og hvis I vidste hvor meget bedre de smager end kohaler! Og det vil også sige, at køerne vil kunne stå på bagbenene – støttet på halen som en kænguru – når de skal malkes, hvilket vil betyde en utrolig gevinst for landmanden, når han ikke skal ligge dernede og rode under morko, for at få sugekopperne til at ramme patterne. Det vil nok endda kunne gøres automatisk (og vil dermed spare tøjvask for landmanden og medfølgende udledning af fosfater i de indre farvande, men det er nu en mindre effekt). Og det vil give meget mere børnevenlige ophold på landferier, nu hvor køerne kan lære at sidde op, når der er besøg og sandsynligvis kan lære at gi´ pote – (eller klov eller hvad de der koklumper yderst på forbenene hedder). Det det drejer sig om her er at se tingene i en sammenhæng og ikke bare isoleret! Sådan noget er jo SYGT!"

9:23 PM  
Anonymous T. Bone said...

For sgu!!...hvad med at alle de skide økoflippere indså at eneste og mest fornuftige/bæredygtige løsning, ikke er propper i røven på hverken køerne eller vulkanerne...men fusionsenergi!!...en liter havvand indeholder i denne sammenhæng, energi der modsvarer 300 liter olie(plus minus en snaps eller to)...Så tag dog og prop jeres vindmøller, solfangere (det er alligevel altid gråvejr her) og bølgekraftsanlæg(der er smurt ind i alt muligt giftigt lort, der fucker fiskene op) langt langt op i røven...Og få så skudt gang i noget hardcore plasma!! NÅ!!

6:41 PM  
Anonymous Beefeater said...

Hvad med bare at æde alle køer, så fiser de ikke mere... en død ko er en god kø - slut prut.

9:49 PM  

Send en kommentar

<< Home