torsdag, april 03, 2008

Slap så af, for helvede!

Det er så fucking typisk. Den ene dag, får man kræft og dør af at spise chips. Den næste dag, er det helt OK. Den ene dag, drikker vi danskere mere alkohol end alle andre. Den næste dag, gør vi ikke.

Dagligaviser og tv-nyheder bugner af paniknyheder og talentløse statistikker, der skal vække opsigt. Det er altid en fed Jeppe-Nybroe-agtig nyhed, når noget vi beskæftiger os med til daglig, pludselig er dødelig farligt. Man kan naturligvis ikke nøjes med at blive irriteret på medierne, men lige så meget de tabere, der æder det råt. Hvor mange kender du ikke, som pludselig kæfter op : "det der skal du ikke spise, stikke op i røven eller stå ved siden af, for så får du en mega hjernesvulst!!" ÅÅrrh! Luk nu.

Panikken spredes ikke bare gennem nyheder, men gennem hjemmestrikkede håndbøger om kost, sunhed og familie, skrevet af tosser med troen på at netop de har fundet en løsning. Vi har en full blown new age hippie mentalitet kørende hvor erstatinger til dræber letmælk og proteinblandinger til de mindste er løsninger.

Folk skal bare slappe fucking af og indtage nyhederne og helsebøger med fornuft. Tænk dig om. Man dør sgu nok ikke af at æde chips og havregryn eller af at drikke mælk?! Skulle der alligevel være en miminal chance for det, så bliver du nok alligevel ramt af en bus, før det sker.

En ting er sikkert. Hvis du dropper dette panikpis, lever du helt sikkert længere!. Prøv det..

Berlingske den 3. april 2008
Politiken den 3. april 2008

Idag, kommer den gamle tvivl om havregrød op igen, spredt gennem endnu en "helse"-bog!
Havregrød, for helvede! Slap nu af