onsdag, juli 16, 2008

Fatter i det ikke!!!???

For fanden!.... Jeg gider snart ikke mere. Jeg er så umådelig træt af at høre på alt jeres pis. I er alle blevet så fucking nyretfærdige og tror kun på den ene sandhed. Al sund fornuft er fejet af banen, for et internationalt hysteri omkring sunhed og miljø, der sjældent tager udgangspunkt i noget fornuftigt!. Og du er blevet vogteren af dette hysteri og vrisser af dine medmennesker, når du ser noget, DU tror er forkert! STOP DET DOG!

Kan du ikke fatte at jeg ikke gider se dig lave sure ansigter, fordi du ser et barn uden cykelhjelm. Bland dig fucking uden om! Det er ikke dit ansvar. Universet imploderer ikke, fordi du ser en møgunge uden hjelm. Vi andre klarede den sgu da!. Bare fordi din unge sidder i en dobbeltsikret Nihola, med sele, ekstra cykelhjelm og redningsvest, så vil ungen stadig lide en klam smatdød, når bilen rammer. Tror du 2 mmm pleksiglas og 2 cm hjelm, hjælper noget? Nej, du er nemlig bare forblændet ligesom alle de andre mæh-får af falsk tryghed. I går rundt i en rus med lyde fra Forbrugerrådet, og EB, der skræmmer jer alle fra morgen til aften. Syge er i!

Kan du ikke fatte, at jeg ikke gider høre dig omregne alt muligt pis om til CO2!. Ved du overhovedet hvad CO2 er, dit fjols!? Nej, vel. Så sæt dig ind i sagerne og lad være med at spilde min tid, med at snakke om noget du ikke har forstand på. Vil du ind i miljødebatten, så SÆT DIG IND I DEN. og det betyder ikke at du skal læse politiken eller EB, men at du læse seriøse videnskabelige papirer om emnet. For sådan nogle findes faktisk. Når du har læst dem, så læs også dem du ikke kan lide, for der er to sider af sagen!!

Lad være med at fortælle mig at mælk er farligt!. Jeg gider ikke høre på det pis. Tag dine fucking syge helsebøger, som en eller anden "helseguru" har skrevet, ud fra sine egne fatale selvstudier, og stik dem op i røven. Hvorfor har du kun tillid til tåber?! Fortæller de normalt uddannede mennesker dig noget forkert?? Hvorfor skal alt presses ud i ekstremer, som får alt det vi før har gjort, til at være forkert? Hvorfor er i alle blevet til sygelige newage hippier, som kun vil gå i CO2-absorberende underhakkere.. TAG JEG SAMMEN!

Fatter du ikke at du lever længere, hvis du slapper af oven i din fede hjerne. Chancerne for at du bliver kørt sygeligt ihjel af en lastbil, midt i byen, er alligevel større end at dø af farlig mælk. Forstå det dog. Drop dine fucking bekymringer om partikelfiltre! Der er nok nogen som tager sig af det.

Jer er sgu ligeglad med om du hælder skodsoya i din unge, eller giver dem body builder pulver til aftensmad. By all means, do so!. Så kan vi stille og roligt for udraderet den generation af fanatikere, ved at lade dem lide en langsom død. Du skal bare ikke fortælle mig, hvad jeg skal gøre. Når du prædiker dine sygelige tendenser, så sammenligner jeg dig bare med religiøse fanatikere.

Tag en cykeltur uden hjelm, med lukkede øjne i 5 sekunder. Prøv at tage en chance. LEV LIVET FOR FANDEN....OG HOLD SÅ DIN FUCKING KÆFT!

10 Comments:

Blogger jakob356 said...

Sådan. Min dag er reddet.
:-D

11:41 AM  
Blogger Snarf said...

Osse min ...

4:55 PM  
Blogger 3xM said...

Ikke for at komme off topic efter denne glimrende opsang, men husk at det er på onsdag at Nakkefestivalen starter.

http://jegsagde.blogspot.com/2008/03/nakkefestivalen.html

http://www.nakkefestival.dk/

Vi ses :)

3:09 PM  
Anonymous Anonym said...

"at du læse seriøse videnskabelige papirer om emnet"

hmmm tjaa

og er det så Lomborg's bog eller hvad vil du anbefale?

4:53 PM  
Anonymous Anonym said...

jeg synes nu at TV2 News gør et godt stykke arbejdet. Så stop hetz

4:54 PM  
Anonymous Anonym said...

get laid!! sure løg.

7:21 PM  
Blogger Holdkæftmanden said...

Nej, jeg vil ikke lade lomborg være i kategorien "seriøse videnskabelige papirer"... måske snarere, den anden side af sagen, du ikke kan lide at høre. Jeg tror vi to har haft denne her diskussion før ;) hehe.. håber alt er vel derovre i La Jolla.. hils Peter AG

11:24 AM  
Anonymous O said...

Hey! La Jolla fraskriver sig alt ansvar for Lomborg kommentaren!!! Skal nok hilse.

11:19 PM  
Blogger Holdkæftmanden said...

ha!. der blev jeg sgu narret!

10:24 PM  
Blogger Nikolaj Holm said...

WORD!!!

en cykelhjelm redder måske dit kranie men resten af din krop bliver most til grød..

Og folk skal bare lukke røven!
Og dem der råber man har glemt cykellygter skal dø!

4:56 PM  

Send en kommentar

<< Home