fredag, august 08, 2008

En smuk måde at dø på...

Når CERN tænder for deres stået-af-accelerator om en måned, tror en masse tosser på at vi bliver opslugt at sorte huller (ikke at forveksle med sorte røvhuller, Pia). Fair nok. CERN kan heller ikke udelukke at det sker. Men folks, det er sgu da et spørgsmål om statistik. I teorien kan jeg gode skide direkte ned igennem lokummet, og ramme underboen i hovedet. Men chancen for sådan en perfekt atomar gennemglidning af hele lorten gennem lokum og gulv er sikker tangerende til uendelig. Måske chancen for et sort hul er større, men sikkert ikke meget..

Skulle vi den 8.sep 2008 alligevel blive opslugt af en sort hul, så er det sgu en smuk måde at dø på! Jeg er klar..

reference

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Okay - af en som mener andre skal holde kæft plaprer du godt nok en del, og for en som er træt af snak om cykelhjelme og andet lort figurer såvel ordet 'cykelhjelm' som 'lort' også temmelig tit. Men hvad fanden...

12:54 PM  
Blogger Holdkæftmanden said...

hehe. touché

1:01 PM  
Anonymous Anonym said...

Det er faktisk endnu dummere end som så. Der er INGEN risiko for at verden går under af det. Der sker nemlig ikke noget i acceleratoren, som ikke allerede sker konstant, hver eneste dag, i vores atmosfære. I atmosfære kolliderer højenergirige partikler fra rummet med partikler i atmosfæren hele tiden. Så var det farligt, så var det allerede gået galt. Det er ikke andet end media hype. Men det gode ved det, er da at det har givet det en masse opmærksomhed, og flere ved hvad cern er.

8:40 PM  

Send en kommentar

<< Home