tirsdag, april 08, 2008

Stop nu det hysteri..

Har i journalister ikke lært noget? Lad nu være med at poste denne slags hysteriske og kontekstløse undersøgelser. Børn og især drenge har gamet syge spil de sidste 30 år og der sker ikke en skid ved det. De får højst en bedre reaktionsevne og en bedre intelligens.

I næste måned ser vi heltsikkert en ny undersøgelse, der viser det modsatte.. Ligesom med den farlige havregrød, der giver kræft.. uuuuuh

Artikel

7 Comments:

Blogger Paul said...

Hmmm. Jeg har også skudt min fair share af zombier, monstre og russere i diverse voldelige spil - og det er heldigvis ikke kammet over for mig (endnu).
Jeg er også tilbøjelig til at affeje undersøgelsen som generel vurdering af videospil, men man kan vel formode at individer med potentiale for at gakke ud måske ikke har den største gavn af counter strike etc.
Der er sørgeligt få links i politikens artikel - men prøv at se her: Aggression Teachers.

10:09 AM  
Blogger Holdkæftmanden said...

Nej, men så er det nok ikke spillets skyld

10:23 AM  
Blogger Paul said...

...som i 'Guns don't kill people - people do?' ;-)

10:28 AM  
Anonymous Lars Brøndum said...

Hehe. Sjovt billede, og jeg er 100% enig. Jeg giver selv politikens artikel en lille overhaling her: http://ondskabet.wordpress.com

11:08 AM  
Blogger RedSaint said...

Ja, kommenterer og linker her eftersom det desværre ikke er muligt på politiken.dk. Jeg kunne ikke være mere uenig i den artikel. Og på slashdot har der lige været en artikel der sagde det præcist modsatte. På newz.dk har der også været en artikel om Stephen Hawking der også mener at det nok ikke er computerspilene der får unge til at myrde.

3:00 PM  
Anonymous Anonym said...

Det ville måske også være en kende mystisk hvis spasseren pludseligt fløj op af kørestolen og halshuggede i flæng.

3:12 PM  
Blogger Holdkæftmanden said...

øøøh?

12:06 PM  

Send en kommentar

<< Home